INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Creality CR-Scan Otter

    Prenosný 3D skener na snímanie veľkých a malých objektov
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, veľká skenovacia plocha, rôzne režimy skenovania, príslušenstvo v balení, USB-C pripojenieZobraziť viac

    skladom 

    949,00 €
    790,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 54 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    427193

    PN kód

    4008050048

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Creality CR-Scan Otter

    CR-Scan Otter od spoločnosti Creality zachytí malé a veľké objekty v priebehu niekoľkých sekúnd s maximálnou presnosťou. Vďaka elegantnému, kompaktnému dizajnu dokonale padne do ruky a umožňuje vytvárať digitálne snímky skutočného sveta.

    Pre malé a veľké objekty

    CR-Scan Otter môže ľahko zachytiť objekty rôznych veľkostí. Či už ide o malé predmety, ako sú mince, alebo veľké objekty, napríklad celé vozidlá, vďaka rozsahu skenovania od 10 x 10 x 10 mm3 do 2000 x 2000 x 2000 mm3 sa tomuto kompaktnému univerzálnemu prístroju medze nekladú!

    Štyri šošovky pre viac možností

    Dva páry dvojitých šošoviek sú vhodné nielen na presné snímanie objektov rôznych veľkostí, ale najmä zložitých štruktúr a detailov. Kým pár šošoviek Long-Focal sa používa na snímanie malých objektov s detailnou reprodukciou, pár šošoviek Short-Focal sníma najmä veľké plochy veľkých objektov.

    Ultra vysoká presnosť

    Aby bolo možné čo najvernejšie reprodukovať autentickú štruktúru a kontúry skutočných objektov, CR-Scan Otter využíva najmodernejší algoritmus stereoskopického porovnávania štruktúry a svetla a špičkovú optickú konštrukciu. S presnosťou až 0,02 mm je každý malý detail zachytený s veľkou ostrosťou.

    Algoritmus na snímanie tváre a tela, žiadne obavy z poškodenia očí

    Režim tváre a tela obsahuje jedinečný algoritmus mapovania tváre pre lepšie zachytenie detailov. Pomocou CR-Scan Otter možno naskenovať celé ľudské telo už za 2 minúty.
    Používané blízke infračervené svetlo s laserovou bezpečnostnou triedou 1 je pre ľudské oko neviditeľné, a preto nie je pri skenovaní pokožky a tváre škodlivé.

    Možnosť skenovania vo vonkajšom prostredí

    Vďaka pokročilej technológii 3D štruktúry svetla DOE (Diffractive Optical Element) sa CR-Scan Otter prispôsobuje okolitým podmienkam a zachováva si vynikajúci výkon aj pri silnejšom slnečnom svetle.

    Úplné snímanie farieb pre vernú reprodukciu

    Vybavený plnofarebnou kamerou RGB (1 milión pixelov) a exkluzívnym algoritmom mapovania farieb umožňuje jasné zachytenie detailov, ako aj realistických textúr a farieb. 3D skener je vybavený dvoma prídavnými LED svetlami, ktoré poskytujú úplný obraz skenovaného objektu aj v slabo osvetlenom prostredí.

    Podporuje skenovanie značiek

    Pri skenovaní objektov s menším počtom skenovacích prvkov možno využiť 8 infračervených svetiel na lepšie sledovanie jednotlivých značkovacích bodov. V režime markerov sa dosahuje väčšia presnosť.

    Ďalšie funkcie

    • Prenosný do ruky, nízka hmotnosť iba 390 g.
    • Celokovové puzdro s robustným a vyváženým priemyselným dizajnom.
    • Vynikajúci odvod tepla.
    • Konštrukcia bez ventilátora pre tichú prevádzku.
    • Kompatibilita naprieč platformami pre pohodlnú prevádzku (Windows, macOS).
    • Intuitívny, používateľsky prívetivý softvér CrealityScan s výkonnými funkciami, ako sú pokyny krok za krokom, One-click Processing, Multiple Scans Alignment, Point-cloud Editing, Marker Mode, Face & Body Mode a pod.
    • Krúžkový indikátor zobrazuje stav skenovania v reálnom čase.
    • Dotykové tlačidlá a akustická spätná väzba na pohodlné ovládanie.
    • Hladké procesy skenovania vďaka ochrane proti otrasom, ako je technológia One-Shot 3D Imaging (pre prirodzenú stabilitu) alebo rýchla rýchlosť sledovania.
    • Skenovanie čiernych predmetov a kovových povrchov je možné aj bez skenovacieho spreja.

    Stránky o produkte Creality CR-Scan Otter:

    www.creality.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky